Szolgáltatások

Kedves látogató! 
Itt lehetősége nyílik megismerkedni az áltatunk nyújtott szolgáltatásokkal. Amennyiben kérdése van, kérjük keressen meg bennünket a Kapcsolat oldalon feltüntetett elérhetőségeinken.

 

Dekorációk készítése különleges alkalmakra

Stúdiónk különleges alkalmakra tervezett dekorációk elkészítésében tud Önöknek segítséget nyújtani.

Az Ön rendezvényének hangulatához legjobban illeszkedő dekoráció elkészítésében segítségére lehetünk akkor is, ha Önök álmait kell megvalósítani, vagy felkínáljuk Önöknek tervezőnk tehetségét ahhoz, hogy esküvője kiemelkedően szép emléket hagyjon Önökben és vendégeikben.

A Galériánkban gondolatébresztő körutazást tehet az általunk készített hangulatok között, amelyek varázslatossá, felejthetetlenné tehetik az esküvői vacsora hangulatát, a jól megválasztott színek segítségével pedig alapvetően irányíthatják a vendégeik jókedvét.

Dekorációink alapja a textil, amely mind anyagánál, mind színvilágánál fogva otthonossá, ám mégis varázslatossá teheti az esküvői vacsora színvonalát. A virágcsokrok és egyéb apró kiegészítők teszik ragyogóvá, és különlegessé az eseményt minden résztvevő számára.

Rendezvények teljes körű lebonyolítása 

Stúdiónk segít Önnek az Ön előtt álló esemény teljes körű lebonyolításában.

Gyakorlott rendezvényszervezőink igyekeznek az Ön minden kívánságát teljesíteni. Szolgáltatásunk segítségével

  • Segítünk kiválasztani a rendezvény jellegéhez legjobban illő helyszínt
  • Megszervezzük és elkészítjük a dekorációt
  • Megtervezzük és elkészítjük az ünnepeltek, és a résztvevők alkalmi öltözékeit
  • Megszervezzük a vendégek kiértesítését akár személyes kézbesítéssel is
  • Megszervezzük a vendégek utaztatását a rendezvényre
  • Elhozzuk Önnek a rendezvényhez illő különleges italokat, és az italokhoz értő bártendereket
  • Felkínáljuk Önnek és vendégeinek a magyar, a francia, az olasz, a német, az indiai és az ázsiai (kínai, japán, koreai) konyhák szakácsművészeinek gasztronómiai csodáit
  • Elhívjuk Önnek a vendégek szórakoztatásához legjobban értő színészeket, táncosokat, zenészeket.
  • Vendégei részére egyedi emlékezetes búcsúajándékot készíttetünk

Események

Stúdiónk segít Önöknek megtervezni az életének egyik legszebb eseményének a dekorációját.
Az esküvő része az esküvői vacsora is, így az étkezés helyszínét is fel szeretnénk díszíteni. Galériánkban különböző hangulatú dekorációinkat tekintheti meg. 

Ajánlott hangulatok

Ajánlott helyszínek

Egyedi, alakra tervezett ruházat

Vacsora és műsorszervezés

 

Címkefelhő: esküvői dekoráció, rendezvény dekoráció, teremdekoráció, székhuzat/székszoknya bérlés, dekoráció, dekorációk, rendezvények, rendezvény, esküvő, Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Zalaegerszeg, Magyarország, Pécs, Szeged, Eger, Szolnok, Békéscsaba, Szombathely, Esküvői ötletek

 

© 2009 www.FarfalleDekor.hu webdesign: www.subbee.comCímkefelhő: esküvői dekoráció, rendezvény dekoráció, teremdekoráció, székhuzat/székszoknya bérlés, dekoráció, dekorációk, rendezvények, rendezvény, esküvő, Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Zalaegerszeg, Magyarország, Pécs, Szeged, Eger, Szolnok, Békéscsaba, Szombathely, Esküvői ötletek